Radiatoare de baie port-prosop PURMO-BANGA

Radiatorul de baie PURMO BANGA ALB DREPT se remarca prin colectoarele orizontale drepte, afisand un design prietenos si atemporal.

Simplitatea stilului face ca acest model sa fie optim atat pentru interioarele minimaliste, cat si pentru cele mai traditionale.

Spatiile mari dintre grupurile de colectoare orizontale cresc functionalitatea radiatorului, permitand uscarea rapida a prosoapelor sau halatelor groase de baie.

 

Camera de baie este o încăpere care necesită radiatoare speciale:

  • rezistente la umiditate
  • adaptate pentru uscarea prosoapelor
  • decorative

De ce radiatoare de baie Purmo?

1. Durabilitate

Rezistenta specifica este asigurata de metoda de vopsire a radiatoarelor in doua etape: prin metoda de anaforeza si prin prafuire electrostatica. Aceasta metoda asigura protectia radiatoarelor impotriva coroziunii ce poate aparea in mediul specific interioarelor de baie.

2. Calitate europeana

Radiatoarele sunt fabricate in conformitate cu standardele si normele de calitate europene ISO 9000, precum si in conformitate cu norma de protectie a mediului ISO 14001.

3. Garantie indelungata

Calitatea produselor este confirmata si de garantia oferita pentru o perioada de 10 ani. Garantia este oferita atat pentru etanseitate, cat si pentru suprafasta lacuita a radiatorului.

4. Oferta variata

Radiatoarele pentru baie produse de Purmo sunt proiectate de cei mai buni stilisti din vestul Europei. Ele se remarca atat prin designul unic, cat si prin modele variate si accesibile, adaptate necesitatilor individuale ale utilizatorilor.

5. Paleta de culori

Radiatoarele sunt livrate in culoarea standard „alb de zapada” (RAL 9016), dar alte 200 de culori din paleta RAL sunt disponibile la comanda.

6. Functionalitate

Sistemul de montare pe perete livrat impreuna cu radiatorul permite reglarea adancimii de montare. In plus, radiatoarele pentru baie ofera si posibilitatea de incalzire si uscare a prosoapelor si halatelor de baie.