Radiatoare

Radiatoarele s-au dovedit a fi dispozitive care se potrivesc la fel de bine atat in designul interior clasic, cat si in design-ul conceptual modern.
Ca material pentru calorifere, aproape intotdeauna se foloseste otelul cu continut scazut de carbon, care este fosfatat la interior pentru a creste rezistenta la coroziune si acoperit la exterior cu email. Aceasta tehnologie poate reduce semnificativ susceptibilitatea la coroziune si poate prelungi durata de viata a caloriferelor.
Regula de baza in functionarea unui radiator este umplerea totala cu agent termic. Acest lucru este necesar pentru ca materialul sa nu intre in contact cu oxigenul si sa nu se oxideze. In caz contrar, durata de viata a radiatorului este redusa semnificativ.

Disiparea excelenta a caldurii a unui calorifer otel este o alta caracteristica care il scoate in evidenta. Multe persoane prefera sa instaleze robineti termostatici pe astfel de calorifere pentru a regla intensitatea incalzirii si, ca urmare, pentru a economisi bani. De asemenea, se poate observa incalzirea rapida a caloriferelor din otel, datorita inertiei termice reduse.

Afișez 1 - 16 din 128 de rezultate