Calorifere din aluminiu

Pentru noua ta locuinta poti alege caloriferele pe care ti le doresti, eficiente si cu un aspect modern. Caloriferele din aluminiu sunt solutia.

Caloriferele din aluminiu nu numai ca arata excelent dar au si o rezistenta foarte buna la coroziune. Vopseaua a fost atent selectionata pentru a garanta un produs de calitate superioara. Procesul de vopsire este realizat prin strat dublu: prin anaforeza si prin pulberi, astfel elementul este rezistent la coroziune iar vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Bucura-te de un randament termic ridicat care va asigura confortul fara chetuieli majore. Un calorifer din aluminiu nu numai ca are un pret accesibil dar este si foarte usor de montat.

 

Odata instalate aceste calorifere din aluminiu se incalzesc foarte repede asigurandu-va imediat confortul necesar. Ele se numara printre cele mai populare surse de radiere a caldurii. Sunt cele mai usoare calorifere astfel ca montajul si interventiile ulterioare precum aerisirea si curatarea se fac cu maxima usurinta. Caloriferele din aluminiu se formeaza din elementi si astfel dimensionarea lor devine o joaca de copii.

Share Button