Despre noi

Cum am ajuns aici?

Compania noastră este prezentă pe piața construcțiilor, instalațiilor sanitare și termice din anul 1994. Experianța pe care am oferit-o, în această perioadă, ne-a ajutat să cunoaștem mai bine cerințele clienților noștri, să fim mereu aproape de ei. Împreună ne asigurăm, că oferim cele mai bune cunoștințe despre produse, preț și servicii, clienților noștri. Vă așteptăm în magazinul nostru din Str. Valea Cascadelor, nr. 18L, Complex Prosper, stand 4 pentru a consulta oferta completă și a face împreuna cea mai buna alegere.

Timpi rapizi de expediere

Știm că doriți ca produsele dumneavoastră să fie livrate în stare perfectă, cât mai repede posibil, așa că investim în distribuție într-un efort de a fi cat mai rapizi și mai fiabili parteneri. Pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră vor ajunge, cât mai curând posibil, confirmam comenzile si verificam adresele, pentru ca livrarile sa se efectueze cat mai urgent și în siguranță.

Prețuri competitive

Comercializăm o gama extinsă de produse. Acestea fac parte dintr-o suită de mărci consacrate, astfel asigurăm clienților nostri o gamă largă de produse calitative pentru casă, cu un stil clasic și traditional sau pentru cele cu un aspect elegant și modern.

Cel mai bun conținut

Cuasar Impex, vă oferă acces rapid, ușor, la descrierea produselor și informațiilor din fișele de specificații, de care aveți nevoie într-un mod clar și concis! Incercăm, să prezentăm poze ambientale, ale produselor comercializate, pe site.

Asistenţă clienți

Colegii noștri informați în soluții pentru clienți, sunt aici pentru a vă ajuta! Indiferent dacă alegeți să ne contactați prin chat sau prin e-mail, veți comunica cu o persoană reală a cărei prioritate principală este să vă ajute. Contactați-ne pentru o solutie rapidă și simplă la oricare dintre nevoile dumneavoastră!

0
    0
    Coșul dumneavoastră
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin